Гарні Новини

Чому Ви Тут?

Ви коли-небудь замислювались які бурхливі серії подій зробили світ таким, у якому ми живемо зараз? У цілому, все здається працює досить непогано – гравітація тримає нас на землі, вода забезпечує нас обміном речовин. Але все ж, ясно до болю що світ не без проблем. Такі події як війна, пандемія COVID-19, економічні кризи, расова несправедливість, бунти і протести – нагадують нам що світ далеко неідеальний. Але чи завжди все було так?

Ви знаєте, коли Бог створив світ, він був ідеальним. Природні катаклізми, хвороби, смерть, бідність, війна і т.д., не були частиною Його оригінального задуму. І коли Бог створив цей світ – від глибин океану до самих далеких галактик – Він встановлював сцену для Його фінального шедевру: вас.  Саме тому, ваше життя не випадковість. Бог вас сильно любить і цінує – і ви створені з причини для мети. Ця мета знати Бога близько і працювати у партнерстві з Ним щоб виконати особисте призначення і плани, які Він має для вас на землі сьогодні. Немає нічого важливішого за це.

То що ж сталося?

Бог ідеально добрий та ідеально люблячий – а довершена любов ніколи нікого не контролює.

Саме тому Бог дав нам волю, яка в свою чергу є здатністю вибрати Його або відштовхнути Його. Нажаль, всі ми зробили вибір відштовхнути Його, наполягаючи на своєму способі життя.

Але таке рішення створило величезну і жахливу прірву між нами і Богом.

Відділитися від Нього означає відділитися від самого джерела життя – і природнім наслідком відділення від життя є смерть (Римлянам 6:23).

Чи є надія?

Правда в тому, що ми не можемо спасти себе від цього руйнування чи наслідків смерті. Як ідеальну картину що була розірвана на мільйон шматочків, ми не можемо скласти самі себе.

Наші найкращі старання все ж залишать нас із спотвореною картиною і ми, зрештою, витратимо свої життя в пошуках наповнення і значення які не можливо знайти без Бога.

Тож поки ми вміло зманеврували себе в глухий кут, Бог відмовляється відцуратися від нас. Саме тому Він послав Ісуса звільнити нас – Ісус є нашою єдиною надією.

Хто такий Ісус?

Прийшовши на землю як Бог загорнутий в людську плоть, Ісус – саме ім’я якого означає «Бог спасає» – прожив ідеальне життя яке ми мали прожити. Його з Його ж волі катували і вбили і прибили до дерев’яного хреста замість нас – Він дозволив щоб Його розтерзали щоб одного дня наші життя могли стати цілими. Біблія говорить що Ісус віддав Своє життя як викуп за нас. Слово «викуп» означає «сума грошей що вимагалась або була заплачена за відпущення ув’язненого». За іронією долі, ми були в’язнями наших власних гордощів і самозакоханості – і все ж, ми так важливі були для Бога що Він помер, щоб ми могли бути вільними від наслідків відречення від Нього.

Але навіть сама смерть не може перемогти Бога. Через три дні після Його смерті, Ісус повернувся до життя. Він живий сьогодні і Він любить вас незмірно більше ніж ви можете уявити! Через те що зробив Ісус, ви можете знову вибрати або зректися Його – але Він просить вас цього разу вибрати Його, вибрати життя.

Як мені вибрати Його?

Уявіть, що у вашого серця є двері. Ці двері можете відкрити тільки ви – в решті-решт, ви вибираєте яким відносинам ви дозволяєте впливати на ваше життя, а яким ні. Ісус говорить, що Він стоїть під дверима вашого серця і Він стукає – Він запитує вас чи ви дозволите Йому ввійти. Складна для розуміння правда в тому, що Він просить вас здатися; щоб Він міг дати вам Своє життя, ви повинні захотіти віддати Йому ваше. Спасіння від егоїстичного само-руйнування є подарунком – але найбільшим подарунком, який Він дає нам – це Він Сам.

В Ньому ми можемо відчувати Його безумовну любов і стати вільними любити інших так само. В Ньому є надія для майбутнього, тому що Він пропонує подарунок безкінечного життя достатку в Його присутності. Але краса, значення і радість які приходять від пізнання Бога і особистих відносин з Ним є найбільшим подарунком і скарбом з усіх. Оскільки Він Сам є скарбом – це подарунок який ви не можете заробити. Вам потрібно прийняти Його вірою – тобто просто повірити в те, Ким Він є і що Він зробив для вас.

Що я маю сказати?

Якщо ви вірите що Ісус Христос є Богом і хочете довірити ваше життя Йому сьогодні, шляхом для початку цих відносин є розмова з Ним. Незважаючи на те, що ви не можете бачити Його, Він з вами і Він чує вас. Тому сьогодні, своїми власними словами, розкажіть Йому що вам шкода за те що ви відштовхували Його до сьогодні, і за те що жили гордим і самозакоханим життям. Скажіть Йому що ви вірите в Нього і в те, що Він зробив для вас і що ви хочете мати особисті відносини з Ним. Запросіть Його вести ваше життя повністю, знаючи, що Він любить вас безумовно і завжди є на вашому боці. Звісно ви ще будете робити помилки – Він не чекає що у вас все буде ідеально – але в такі моменти біжіть до Нього, говоріть з Ним, і дозвольте Його любові змінити вас повністю. Якщо ви поговорили так з Богом сьогодні, ви можете бути впевненими що Він прощає вас і що ви почали відносини з Ним. Більше того, знайте що Він тримає вас у Своїх руках і у вас є обіцянка нового початку до новісінького життя. Ісус говорить в Івана 10:28-30 «Я дам вам життя яке ви не можете втратити. І ніщо – ніхто – не вихопить вас із Мого захисту».

І…Що Далі?

Ми закликаємо вас щодня проводити деякий час у розмові з Богом і за читанням Біблії. Біблія – це особистий лист Бога до вас. Бог не тільки хоче щоб ви говорили з Ним, але Він хоче говорити до вас. Його голос стане чітким коли ви будете більше читати Його слів, і застосовувати їх у вашому житті. Ми рекомендуємо щоб ви спочатку почали читати Новий Заповіт – починаючи від Євангелій (Матвія, Марка, Луки, та Івана). Пізнавання Бога – це подорож, яка буде продовжуватись все життя і простягнеться у всю вічність – завжди буде щось нове для пізнавання Його. Але чим краще ми знаємо Його, тим більше зростатиме наша любов до Нього й інших – і все більше ми будемо відкривати і здійснювати наше особисте призначення на землі сьогодні і протягом усіх наших завтра. Звісно, ваш мир з Богом не залежить від того що ви робите для Нього, але як двоє закоханих людей служіння і проведення часу з іншими стає задоволенням.

Ми також закликаємо вас регулярно відвідувати місцеву церкву. Це, по суті, зібрання людей які люблять Бога і хочуть зростати у своїх відносинах і ходити з Ним – сподіваємося, що і ви цього прагнете!

Знайти Церкву

Церква є часто зібранням людей, які люблять Бога і хочуть зростати у своїх стосунках з Ним, і ходити з Ним – сподіваємося що і ви цього хочете! Ви можете знайти список церков натиснувши на зображення вище.

Отримати Біблію

Ми рекомендуємо вам почати з читання Нового Заповіту – починаючи від Євангелій (Матвія, Марка, Луки, та Івана). Ви можете натиснути на кнопку нижче щоб отримати Біблію і розпочати вашу подорож.

Зв’язатися з нами

Якщо ви не можете знайти церкву у вашій місцевості, будь ласка, зв’яжіться з нами. Також, якщо ви розпочали подорож віри сьогодні, ми будемо раді почути про це від вас! Натисніть кнопку нижче для виходу на зв’язок.